През изминалия уикенд по време на Comic-Con в Сан Диего Marvel

...
През изминалия уикенд по време на Comic-Con в Сан Диего Marvel
Коментари Харесай

Милионите, с които Marvel върнаха Робърт Дауни Джуниър и братята Русо

През миналия уикенд по време на Comic-Con в Сан Диего Marvel оповестиха, че Робърт Дауни Джуниър ще се завърне в киновселената им.
 Робърт Дауни Джуниър се завръща в
Робърт Дауни Джуниър се завръща в " Отмъстителите " - този път като изверг за идващите два кино лентата

Актьорът ще бъде Доктор Дуум и никой не го очакваше

Този път обаче той няма да бъде от положителните, които избавят света, а тъкмо противоположното - от злодеите, които желаят да го унищожат. Актьорът би трябвало да влезе в ролята на Доктор Дуум в идващите два кино лентата за Отмъстителите.

Тоест, ще го забележим в Avengers: Doomsday и Avengers: Secret Wars, които ще са режисирани от братята Джо и Антъни Русо. Именно те двамата режисираха всички четири кино лентата за Отмъстителите, които видяхме по кината.
 Снимка 676846

Да върнат Робърт Дауни Джуниър и братята Русо обаче е коствало на Marvel Studios освен доста старания, само че и доста пари. Според източници на Variety, студиото е платило най-малко 80 милиона $, с цел да си обезпечи още веднъж услугите на Русо.

Част от договорката са и спомагателните бонуси, които ще получат, в случай че всеки един от филмите премине първо границата от 750 милиона $, а след това и от 1 милиард $ в бокс офиса. Но това не е всичко...
 Снимка 559763

Джо и Антъни Русо ще продуцират филмите посредством тяхната компания AGBO, а това е нещо нетипично, тъй като Marvel обикновено обичат сами да вършат всичко.

Колкото до Робърт Дауни Джуниър, за него източниците настояват, че Marvel са извадили над 80 милиона $, с цел да го върнат назад в киновселената си. Именно той е най-високоплатеният от всички артисти във филмите на Marvel.

" Дедпул и Върколака " отвяха конкуренцията и бокс офиса

Приходите са впечатляващи

Смята се, че за всички четири кино лентата за Отмъстителите и останалите, в които се е появявал, Робърт Дауни Джуниър е спечелил сред 500 и 600 милиона $. И всичко това в границите на към 10 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР